Soundcore Sport X10

  • Neverjeten zvok, ki ga obožuje več kot 20 milijonov ljudi
  • Zasukaj, nastavi, pojdi: zasukajte za 210° vrtljive ušesne nastavke, dokler ne najdete popolnega mesta zase. Edinstvena zasnova poskrbi, da so slušalke za vadbo Sport X10 udobno in varno nameščene med vašo vadbo.
  • Slušalke, odporne na vadbo: slušalke Sport X10 za vadbo imajo popolnoma vodotesno konstrukcijo z oceno IPX7, ki preprečuje vdor tekočine. Za dodatno zaščito naša ekskluzivna tehnologija SweatGuard ščiti pred korozivnimi lastnostmi znoja.
  • Hardcore Beats za največjo motivacijo: dinamični akustični sistem zagotavlja 2× več nizkih tonov, hkrati pa ohranja jasnost srednjih in visokih tonov. Tehnologija BassUp analizira in izboljša nizke tone vaše glasbe v realnem času za dodatno okrepitev.
  • Do 32 ur predvajanja: Zagotovite si 8 ur glasbe z enim polnjenjem ušesnih slušalk za vadbo in dodajte dodatna 3 polna polnjenja prek polnilne torbice.
  • Na voljo v različnih barvah
(1 mnenje stranke)

99,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh za atribute izdelka: 99,90 

bela
bela
črna
črna
rdeča
rdeča
Ponastavi
Garancija: 24 mesecev Šifra: Ni na voljo EAN: 194644101343, 194644101350, 194644101374 Kategorija:
Ultimate Fit

Sport X10 ima edinstvene ušesne nastavke, ki se vrtijo do 210°. Zasukajte, da poiščete popolno mesto za varno in udobno prileganje, ki se ne premakne niti med intenzivnimi vadbami.

Mogočni nizki toni

Sport X10 zagotavlja dvojno izboljšavo nizkih tonov. Dinamični akustični sistem je prilagojen za ustvarjanje zvoka z 2× več nizkih tonov. Poleg tega naša lastniška tehnologija BassUp analizira zvok v realnem času in okrepi nizke tone do maksimuma.

Učinkovita zaščita pred znojenjem

Tehnologija Soundcore SweatGuard se zgleduje po zgradbi podmornice, da so ušesne slušalke Sport X10 za vadbo odporne proti znojenju. Preznojite se, saj veste, da so notranje komponente zaščitene pred poškodbami.

Izboljšajte svojo izkušnjo

Aplikacija soundcore vam omogoča, da slušalke za vadbo Sport X10 naredite po svoje. Uporabite dihalne vaje v aplikaciji, da se osredotočite na svoje dihanje pred vadbo, prilagodite zvočni profil z 22 prednastavitvami EQ in prilagodite kontrole.

Izjemno stabilna povezava

Bluetooth 5.2 zagotavlja, da vaše slušalke Sport X10 za vadbo ohranjajo dosledno stabilno povezavo z vašo napravo med trajanjem vadbe.

Učinkovita zaščita pred znojenjem

Tehnologija Soundcore SweatGuard se zgleduje po zgradbi podmornice, da so slušalke Sport X10 za vadbo odporne proti znojenju. Preznojite se, saj veste, da so notranje komponente zaščitene pred poškodbami.

Enostavno odpiranje ohišja za polnjenje

Preprosto pritisnite gumb na polnilni torbici, da jo odprete z eno roko. To je majhen detajl, ki pa vam prihrani čas in trud, ko ste zaposleni.

Enostaven za nadzor

Obe slušalki imata gumb, ki je preprost za uporabo, tudi med vadbo. Uporabite aplikacijo soundcore, da prilagodite kontrole svojim potrebam.

Poslušanje na poti

Sport X10 so majhni in lahki, zato so udobni za dolgo poslušanje. Tanka polnilna torbica se zlahka prilega vašemu žepu ali telovadni torbi, ne da bi zavzela veliko prostora.

Teža Ni na voljo
Garancija

24 mesecev

EAN

194644101343, 194644101350, 194644101374

Blagovna znamka

ANKER

1 mnenje

  1. Renata

    /

Oddaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Slovenska navodila za uporabo (PDF)

Hrvatske upute za upotrebu (PDF)