Soundcore Sport X10

  • Zasukaj in nastavi: zasukajte ušesne nastavke za 210°, da najdete popolno prileganje. Unikatna zasnova slušalk Sport X10 zagotavlja udobno in varno namestitev med vadbo
  • Vodotesnost IPX7: slušalke Sport X10 za vadbo so popolnoma vodotesne s oceno IPX7, kar preprečuje vdor tekočine. Naša ekskluzivna tehnologija SweatGuard dodatno ščiti pred korozivnimi lastnostmi znoja
  • Dolični basi za dodatno motivacijo: tehnologija BassUp analizira in izboljša nizke tone vaše glasbe v realnem času, kar zagotavlja dodatno okrepitev. Dinamični akustični sistem pa zagotavlja dvojno količino nizkih tonov, hkrati pa ohranja jasnost srednjih in visokih tonov
  • 32 ur predvajanja: z enim polnjenjem ušesnih slušalk za vadbo si zagotovite do 8 ur glasbe, poleg tega pa lahko preko polnilne torbice dodate še tri dodatna polnjenja
(1 mnenje stranke)

99,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh za atribute izdelka: 99,90 

bela
bela
črna
črna
rdeča
rdeča
Ponastavi
Garancija: 24 mesecev Šifra: Ni na voljo EAN: 194644101343, 194644101350, 194644101374 Kategorija:
Ultimate Fit prileganje

Zasukajte edinstvene ušesne nastavke slušalk Sport X10 do 210°, da najdete popolno mesto za varno in udobno prileganje, ki ostane na mestu tudi med intenzivnimi vadbami.

Nizki toni

Slušalke Sport X10 prinašajo dvojno izboljšavo nizkih tonov. Njihov dinamični akustični sistem je prilagojen tako, da ustvari zvok z dvakrat več nizkimi toni. Dodatno naša lastniška tehnologija BassUp analizira zvok v realnem času in poudari nizke tone do maksimuma.

Zaščita pred znojenjem

Tehnologija Soundcore SweatGuard je zasnovana po vzoru strukture podmornice, kar zagotavlja, da so ušesne slušalke Sport X10 za vadbo odporne proti znojenju. S tem se lahko brezskrbno potite, saj veste, da so notranje komponente zaščitene pred poškodbami.

Aplikacija soundcore

Z aplikacijo Soundcore lahko prilagodite slušalke za vadbo Sport X10 po svojem okusu. Uporabite dihalne vaje v aplikaciji za osredotočenje na dihanje pred vadbo, prilagodite zvočni profil s 22 prednastavitvami EQ in prilagodite kontrole po svojih željah.

Stabilna povezava

Bluetooth 5.2 zagotavlja dosledno stabilno povezavo vaših slušalk za vadbo Sport X10 z vašo napravo med celotno vadbo.

Zaščita pred znojenjem

Tehnologija Soundcore SweatGuard je navdihnjena z arhitekturo podmornic, zagotavljajoč, da so slušalke Sport X10 za vadbo odporne proti znoju. Zato se lahko brez skrbi potite, saj so notranje komponente zaščitene pred poškodbami.

Polnilna torbica

Enostavno pritisnite gumb na polnilni torbici, da jo odprete z eno roko. Ta majhen detajl vam prihrani čas in trud, ko ste zaposleni.

Enostaven nadzor

Uporabite aplikacijo Soundcore, da prilagodite kontrole svojim potrebam. Obe slušalki imata gumb, ki je preprost za uporabo, tudi med vadbo.

Priročna velikost, idealna za potovanja

Sport X10 slušalke so majhne in lahke, kar omogoča udobno dolgotrajno poslušanje. Njihova tanka polnilna torbica se zlahka prilega vašemu žepu ali telovadni torbi, zato ne zavzame veliko prostora.

Teža Ni na voljo
Garancija

24 mesecev

EAN

194644101343, 194644101350, 194644101374

Blagovna znamka

ANKER

1 mnenje

  1. Renata

    /

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Slovenska navodila za uporabo (PDF)

Hrvatske upute za upotrebu (PDF)