Soundcore Life Q30

Soundcore Life Q30 se ponašajo z izjemnim zvokom visoke ločljivosti, aktivno zvočno izolacijo (ANC) in avtonomijo delovanja do 40 ur z enim samim polnjenjem.

  • Aktivno odpravljanje hrupa: Life Q30 hibridna tehnologija odpravljanja hrupa beleži in spremlja hrup okoli vas, z namenom, da zmanjša nizkofrekvenčne zvoke do 95%. Slišite glasbo v neverjetnih podrobnostih, brez motenj v ozadju, ki ovirajo in motijo vaše poslušanje.
  • Enostavna uporaba: Za enostavno upravljanje je na voljo tipka na slušalki, ki se takoj odziva na vaše ukaze, kar vam omogoča nastavljanje glasbe in glasnosti, ne da bi segali po vašem telefonu. Zraven slušalk prejmete tudi priročno torbico, kamor lahko pospravite slušalke.
  • Maksimalno udobje: Slušalke Life Q30 so podložene s spominsko peno, ki je prekrita z mehkim usnjenim usnjem, ki zagotavlja udobje na najvišji ravni. Ergonomska oblika zagotavlja dolgotrajno in udobno nošnjo.
  • Hitro polnjenje: V samo 5 minutah napolnite slušalke in kar 4 ure boste lahko poslušali želeno glasbo.
  • Do 40 ur neprekinjene glasbe: Kombinacija odlične baterije in napredne tehnologije zagotavlja, kar do 40 ur neprekinjenega poslušanja glasbe. V primeru, da izklopite odpravljanje šumov se neprekinjeno delovanje podaljša za kar 20 ur, skupaj kar do 60 ur neprekinjenega užitka.
  • Prazna baterija, ni težave: Priključite AUX kabel z vgrajenim mikrofonom za predvajanje glasbe ali klice tudi, če se vam izprazni baterija.
(1 mnenje stranke)

89,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Na zalogi! Dobava 1-2 dni.

Garancija: 24 mesecev Šifra: ANKZV-A3028011 EAN: 194644047931 Kategorija:
Teža 0,8700 kg
Garancija

24 mesecev

EAN

194644047931

Blagovna znamka

ANKER

1 mnenje

  1. branko

    super

Show reviews in all languages (2)

Oddaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja