Eufy Security senzor gibanja

  • Ogromna življenjska doba baterije – Naša napredna tehnologija upravljanja z energijo zagotavlja 2 leti zmogljivosti.
  • Obsežna pokritost – Širokokotni razpon 100° zagotavlja zanesljivo zaznavanje premikov tudi do 9 metrov stran – več kot dovolj za zavarovanje celotne sobe vašega doma.
  • Nastavljiva občutljivost – Senzor gibanja je mogoče prilagoditi posamično, tako da zmanjšate lažne alarme, ki jih lahko sprožijo hišni ljubljenčki ali listi v vetru, tako da ste res opozorjeni le ob pravem trenutku.
  • Opozorilo aplikacije – Takoj ko zazna gibanje, boste preko aplikacije eufy Security prejeli obvestilo, bodisi doma bodisi na poti.
  • Poveži – Poveže se z eufy Security HomeBase (ni vključen) in tudi z vsemi drugimi eufy varnostnimi izdelki. Preprosto ga seznanite prek eufy Security app in pritisnite gumb na senzorju, da ga dodate v svoj sistem.

34,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Ni na zalogi.

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek na voljo?

Garancija: 24 mesecev Šifra: ANKNC-T8910021 EAN: 194644019075 Kategorija:

eufy Security senzor gibanja

Od eufy, kjer je zasebnost na prvem mestu.
Celovite varnostne rešitve za vaš dom

Ščiti vas, vašo družino in vašo zasebnost
Vsak izdelek eufy Security je zasnovan tako, da zagotavlja zasebnost vaših podatkov. Varno beležite vse, kar se dogaja v vašem domu.

Prilagodljivo zaznavanje
Da bi preprečili, da bi vaši igrivi hišni ljubljenčki pomotoma sprožili senzor gibanja, lahko nastavite občutljivost tako, da se sproži samo, ko so zaznani vsiljivci v človeški velikosti.

Del družine
Dodajanje senzorja gibanja vašemu obstoječemu varnostnemu sistemu je preprosto. Ko je nameščena, seznanite napravo prek aplikacije eufy Security. Nato pritisnite gumb na senzorju gibanja in HomeBase bo dodal senzor vaši obstoječi varnostni nastavitvi.

Takojšnja opozorila:
Takoj, ko zazna gibanje, bo senzor poslal opozorilo vaši napravi HomeBase (ni priložena), ta pa bo poslala opozorilno obvestilo naravnost v vaš telefon (potrebna je varnostna aplikacija eufy).

Spletna stran proizvajalca

Teža 0,1000 kg
Garancija

24 mesecev

EAN

194644019075

Blagovna znamka

ANKER

Mnenja

Trenutno še ni mnenj

Be the first to review “Eufy Security senzor gibanja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Slovenska navodila za uporabo (PDF)

Hrvatske upute za upotrebu (PDF)