Eufy Security senzor gibanja

  • Dolga življenjska doba baterije – zahvaljujoč napredni tehnologiji upravljanja z energijo, naprava zagotavlja trajnostno delovanje kar 2 leti.
  • Obsežno pokritje – širok 100-stopinjski kot gibanja omogoča zanesljivo zaznavanje premikov na razdalji do 9 metrov, kar je več kot dovolj za popolno zajemanje dogajanja v sobi.
  • Prilagodljiva občutljivost – senzor gibanja se lahko prilagodi posamezno, kar omogoča zmanjšanje lažnih alarmov, ki jih sprožijo hišni ljubljenčki ali običajno gibanje rastlin.
  • Opozorila preko aplikacije – takoj, ko zazna gibanje, boste obveščeni preko aplikacije eufy Security, ne glede na to, ali ste doma ali na poti.
  • Povezljivost – poveže se z vašim sistemom eufy Security prek povezave z HomeBase (ni vključen), hkrati pa je združljiv z vsemi drugimi varnostnimi napravami eufy. Enostavno ga seznanite prek aplikacije eufy Security in dodajte v svoj sistem.

34,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Na zalogi! Dobava 1-2 dni.

Garancija: 24 mesecev Šifra: ANKNC-T8910021 EAN: 194644019075 Kategorija:

Od podjetja eufy, ki postavlja zasebnost na prvo mesto.
Popolne varnostne rešitve za vaš dom.

Varuje vas, vašo družino in vašo zasebnost
Vsak izdelek eufy Security je oblikovan z mislijo na zaščito vaših podatkov. Varujte zanesljivo vse dogodke v vašem domu.

Nastavljivo zaznavanje
Za preprečevanje nenamernih sprožitev senzorja gibanja s strani vaših igrivih hišnih ljubljenčkov lahko prilagodite občutljivost, da se aktivira le ob zaznavanju nepriznanih oseb.

Del vaše varnostne skupnosti
Vključitev senzorja gibanja v obstoječi varnostni sistem je enostavna. Namestite ga, seznanite z aplikacijo eufy Security, pritisnite gumb na samem senzorju, in že je dodan k vaši obstoječi varnostni konfiguraciji.

Neposredna opozorila
Ko senzor zazna gibanje, pošlje opozorilo na vašo napravo HomeBase (ni priložena), ki nato pošlje opozorilno obvestilo neposredno na vaš telefon (potrebna je varnostna aplikacija eufy).

Spletna stran proizvajalca

Weight 0,1000 kg
Garancija

24 mesecev

EAN

194644019075

Blagovna znamka

ANKER

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eufy Security senzor gibanja”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slovenska navodila za uporabo (PDF)

Hrvatske upute za upotrebu (PDF)