Eufy Security Baby S340 pametna nogavica za dojenčka

 • Spremljajte tisto, kar je najpomembnejše, od koder koli: Bodite mirni, ko vidite in veste, da so vitalni organi vašega otroka vedno pod nadzorom in so vedno na voljo na vašem pametnem telefonu.
 • Popolna slika dobrega počutja vašega dojenčka: spremljajte več kot le redne vzorce spanja, vključno z dremeži, srčnim utripom in ravnmi kisika v krvi. Pridobite dnevna poročila o spanju na podlagi prilagodljive občutljivosti sledenja spanju.
 • Vedite, kdaj ste potrebni: Prejmite takojšnja obvestila, ko vaš dojenček joka, se spremenijo vitalni znaki ali se nogavica odlepi. Prilagodite opozorila, ki jih želite videti, za prilagojeno starševsko izkušnjo.
 • Jasen pogled, podnevi in ponoči: Zajemite občutljive podrobnosti s kristalno jasnostjo 2K in si oglejte vse, kar se dogaja v otroški sobi. Kamera je opremljena z neinvazivnim nočnim vidom, ki vam omogoča natančno spremljanje, tudi ponoči.
 • Optimizirano za točne podatke in poročanje: Zagotovite si prilagojeno sledenje in poročila o vzorcih spanja vašega dojenčka z optimiziranimi algoritmi in fresnelovo lečo. Oglejte si ključne podatke, kot sta srčni utrip in raven kisika v krvi v zadnjih 48 urah.
 • Udobna in enostavna za nošenje od 0 do 18 mesecev: s 24-urno življenjsko dobo baterije je Smart Sock odporna na umazanijo, prožna, mehka in pralna, na voljo je v 3 velikostih, tako da raste z vašim dojenčkom.
 • Primerna za HSA/FSA.

299,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Na zalogi! Dobava 1-2 dni.

Garancija: 24 mesecev Šifra: ANKNC-E8340333 EAN: 194644191825 Kategorija:

Bodite obveščeni kjer koli

Prejmite takojšnje obvestilo iz telefona vsakič, ko je vaš dojenček buden ali nemiren ali ko je sobna temperatura zunaj običajnega območja.

Pridobite duševni mir na prvi pogled

Podnožje sveti zeleno, kar pomeni, da je vaš dojenček v redu. Zvok in rdeča lučka iz baze vam sporočata, da morate preveriti svojega otroka.

Natančnejši odčitki

Z uporabo Fresnelove leče se lahko infrardeča svetloba bolje lomi za močnejše optične signale za natančne meritve.

Najmehkejši dotik

Smart Sock je narejen iz zračnega in pralnega materiala. Na voljo je v 3 velikostih, za dojenčke od 0 do 18 mesecev in se lahko udobno nosi na obeh nogah.

Dolgotrajna baterija

Dolga življenjska doba baterije eufy Baby Smart Sock omogoča do 24 ur sledenja z enim polnjenjem, tako da lahko dobro spite.

Brezžično polnjenje

Podnožje služi tudi kot polnilna plošča. Močni magneti držijo senzor na nogavici na mestu, medtem ko se polni, tako da ga lahko preprosto odvržete in greste.

Brez skrbi glede zasebnosti: vsak delček informacije je shranjen lokalno* na 32 GB SD kartici, prenos podatkov pa je šifriran s 128-bitnim šifriranjem AES. (*Če se odločite za uporabo funkcij v oblaku, kot je shranjevanje v oblaku ali potisna obvestila s predogledi sličic, bodo videoposnetki ali predogledi sličic poslani v oblak, kot je potrebno za zagotavljanje izbranih funkcij.) Kaj je v škatli: senzor/nogavice × 3/Osnova/Kamera/Stenski nosilec/32GB kartica microSD/Nastavek za posteljico/Vijaki za pritrditev × 3/Napajalnik × 2/Napajalni kabel × 2/Vodnik za hiter začetek

Opomba 1. Prosimo, da osnovo za nogavice pred uporabo popolnoma napolnite. 2. Na podlagi rezultatov testiranja eufy Baby lab. 3. Vse slike so samo za ilustracijo. 4. Zaznavanje gibanja ni podprto. 5. Zavrnitev odgovornosti: eufy Baby Smart Sock ni medicinski pripomoček. Zasnovan in namenjen je zagotavljanju vpogleda v vzorce spanja vašega dojenčka in pomoči pri njegovih splošnih spalnih navadah. Smart Sock ni namenjen in se ne more uporabljati za diagnosticiranje, zdravljenje, zdravljenje ali preprečevanje katere koli bolezni ali stanja, vključno s sindromom nenadne smrti dojenčka (SIDS), vendar ne omejeno nanj.

Pogosta vprašanja in odgovori

Otroška koža je zelo občutljiva in nežna. Dolgotrajna uporaba pametnih nogavic pri visokih temperaturah ali v vlažnem okolju lahko povzroči rdeče madeže ali odtise. Poleg tega, če dojenček pogosto brca, lahko stalno trenje povzroči lokalne odrgnine ali celo mehurje. Če se to zgodi, preverite naslednje: — Preverite, ali ste izbrali pravilno velikost nogavic. — Prepričajte se, da so otrokove noge in Smart Sock S340 čiste in suhe. — Prepričajte se, da na otrokovih nogah ni odprtih ran. Za več podrobnosti si oglejte blog v aplikaciji.

Da, eufy Baby Smart Sock je varna za vsakodnevno uporabo z vašim dojenčkom, če jo uporabljate v skladu z navodili. Senzor spremlja otrokov spanec preko odsevov svetlobe (PPG tehnologija) in otrokovih gibov. Nogavica je izdelana iz visokokakovostne tkanine, ki udobno ovije dojenčkove noge. Vse komponente pametne nogavice so skrbno izbrane in izdelane z mislijo na kakovost. Sodelovali smo s starši, kot ste vi, in izvedli stroge teste, da bi zagotovili, da je nogavica varna za vse.

Pametna nogavica ni škodljiva za otroka, saj je bila preizkušena in izpolnjuje veljavne omejitve za izpostavljenost radijskim frekvencam (RF). Nogavica se občasno poveže z bazo prek Bluetooth Low Energy 5.0 (2,4 GHz), ki ima nizko izhodno moč. Podnožje in kamera se povežeta z vašim telefonom prek Wi-Fi kot vse druge naprave, povezane z Wi-Fi v vaši sobi.

Smart Sock je varen za vašega otroka in izpolnjuje varnostne standarde. Kot previdnostni ukrep držite senzor nogavic stran od otrokovih ust.

Nogavice Smart Sock so na voljo v treh velikostih, ki ustrezajo večini otrok, starih do 18 mesecev ali težkih do 13.6 kg. Vse velikosti so simetrične in jih lahko nosite na kateri koli nogi.

Naš algoritem spanja zazna otrokovo trenutno stanje spanja na podlagi gibov in srčnega utripa. Z nogavico lahko spremljate dnevne dremeže in nočni spanec. Zunanje dejavnosti bodo vplivale na zaznavanje spanja, na primer spanje v premikajočem se vozičku, v avtu, v premikajoči se košari ali nošenje v naročju. Algoritem zaznavanja spanja najbolj ustreza dojenčku, ki spi v postelji/posteljici.

Ni potrebna mesečna naročnina ali dolgoročna pogodba. Do podatkov o otrokovem spanju, zgodovine in poročil lahko dostopate brez stroškov.

Lastnosti

 • Sledenje spanju in vpogledi (Čas spanja, srčni utrip, gibanje, analiza zgodovine)
 • Pozove, ko je zaznano neudobno spanje
 • 2K video in nočno gledanje
 • 330° pan, 110° nagib
 • Sobna temperatura in zvočna obvestila
 • Dvosmerni pogovor
 • LED indikatorji statusa dojenčka
 • Prenos v živo v aplikaciji
 • Podatki o spanju v realnem času v aplikaciji
 • Pametna opozorila v aplikaciji
 • Senzor 42 mm * 38 mm * 13,5 mm (brez ovoja za nogavice)
 • Podstavek 80mm*80mm*32mm
 • Kamera 81 mm x 81 mm x 107,3 mm
 • Senzor 8 g (brez ovoja za nogavice)
 • Ovoj za nogavice 4g/4g/5g (različne velikosti)
 • Osnova 123 g
 • Kamera 210g

Spletna stran proizvajalca

Teža 0,8000 kg
Garancija

24 mesecev

EAN

194644191825

Blagovna znamka

ANKER

Mnenja

Trenutno še ni mnenj

Be the first to review “Eufy Security Baby S340 pametna nogavica za dojenčka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja