Soundcore Strike 1 Gaming

  • Natančen zvok: Zagotovite si prednost v igri zahvaljujoč posebej oblikovanemu ohišju slušalk, ki poudari zvok streljanja in korakov za natančno določanje sovražnikovih položajev.
  • Predimenzionirani zvočniki: 52-milimetrski dinamični zvočniki zagotavljajo, da se zvok vaše zmage predvaja z udarnostjo, močjo in osupljivim realizmom.
  • Ostanite hladni pod pritiskom: ušesne blazinice iz mehke spominske pene, prepojene s hladilnim gelom, zagotavljajo, da boste ostali hladni, medtem ko igrate.
  • Vi izbirate: Popolnoma snemljiv mikrofon z odpravljanjem hrupa prenaša vaše klice ekipi v popolni jasnosti. Vodoodpornost mikrofona IPX5 je brez težav odporna na znoj, vodo, slino in pijačo.
  • Varnost na prvem mestu: Nadzor omejevanja glasnosti ščiti občutljivejše pred poškodbami sluha.
(1 mnenje stranke)

39,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Na zalogi! Dobava 1-2 dni.

Šifra: ANKZV-A3811011 Kategorija:

Natančen sluh

Zahvaljujoč edinstvenemu gonilniku se zvok v igri prenaša s hiper natančnostjo. Lociranje zvokov, kot so koraki in streljanje, postane preprosto. In ko najprej slišiš svojega sovražnika, imaš vedno prednost.

Začuti zvok

Veliki 52-milimetrski gonilniki zagotavljajo močan nizko tonski zvok , ki zagotavlja visceralen odziv, ko svoje sovražnike pustite v prahu. Sliši in občuti pravo izkušnjo.

Ostanite hladni pod pritiskom

Izredno mehke ušesne blazinice iz spominske pene so prepojene s hladilnim gelom, da med igranjem ostanejo udobne.

Kritična zanesljivost

Preizkušene in zasnovane z uporabo naprednih materialov, da zagotovimo, da ne bodo odpovedale, ko jih najbolj potrebujete.

Bodite slišani

Odstranljiv vodoodporen mikrofon IPX5 izolira vaš glas od hrupa v ozadju, tako da se vaši klici in ukazi jasno slišijo sredi bitke.

Xbox/PS4/PC

Bodite stalni v akciji ne glede na to, kateri sistem uporabljate.

Teža 0,8000 kg
Garancija

24 mesecev

EAN

194644019006

Blagovna znamka

ANKER

1 mnenje

  1. Shadow

    Noro dobre. Sploh za to ceno.

Oddaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja