Soundcore Space NC

Nastavite popoln zvok za vsako skladbo z Anker brezžičnimi slušalkami lahko prilagodite stopnjo globine ali pa izberete prednastavljeno prizorišče – od kluba in dvorane do velike arene. Slušalke s perfektnim prileganjem in izolacijo služijo kot nepogrešljiv pripomoček pri poslušanju glasbe. Ponašajo se s tehnologijo Bluetooth, ki omogoča brezžično prenašanje in klicanje. Zmogljiva baterija pa vam omogoča do 20 ur nemotene uporabe.

Space NC hibridna tehnologija odpravljanja hrupa beleži in spremlja hrup okoli vas, z namenom, da zmanjša nizkofrekvenčne zvoke do 93%. Slišite glasbo v neverjetnih podrobnostih, brez motenj v ozadju, ki ovirajo in motijo vaše poslušanje.

Za enostavno upravljanje, se touch-pad na ušesu takoj odziva na vaše ukaze, kar vam omogoča nastavljanje glasbe in glasnosti, ne da bi segali po vašem telefonu.

149,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Na zalogi! Dobava 1-2 dni.

Šifra: ANKZV-A3021GF1 Kategorija:
Ključne lastnosti
  • Tehnologija Bluetooth
  • Space NC hibridna tehnologija
  • Upravljanje z dotikom Touch-pad
  • Ušesne kapice iz spominske pene
Potopite se v glasbo

Space NC hibridna tehnologija odpravljanja hrupa beleži in spremlja hrup okoli vas z namenom, da zmanjša nizkofrekvenčne zvoke do 93%. S pomočjo tega boste slišali glasbo v neverjetnih podrobnostih, brez motenj v ozadju, ki motijo vaše poslušanje. S priklopom AUX kabla z vgrajenim mikrofonom boste lahko predvajali glasbo tudi ko se izprazne baterija

Udobno nošenje

Ušesne kapice iz spominske pene in ergonomski naglavni trak se prilagajajo vaši obliki glave in zagotavljajo neverjetno udobje. Slušalke lahko kontrolirate z dotikom če želite predvajati ali začasno ustaviti glasbo. Podrsajte in prilagodite glasnost ali pa preskočite glasbbo. Za zanesljivo varno nošenje jih shranjujte v priloženo torbico.

Teža 0,8620 kg
Garancija

24 mesecev

EAN

848061053111

Blagovna znamka

ANKER

Mnenja

Trenutno še ni mnenj

Be the first to review “Soundcore Space NC”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja