Soundcore Life Q20+

Brezžične slušalke s tehnologijo odpravljanja šumov. Prevzemite nadzor nad svojo okolico in se predajte zvoku. Tehnologija BassUp zagotavlja vrhunske globoke tone. 

  • Aktivno odpravljanje hrupa: Life Q20 NC hibridna tehnologija odpravljanja hrupa beleži in spremlja hrup okoli vas, z namenom, da zmanjša nizkofrekvenčne zvoke do 90%. Slišite glasbo v neverjetnih podrobnostih, brez motenj v ozadju, ki ovirajo in motijo vaše poslušanje.
  • Multipoint pairing: Slišalke Soundcore Q20+ lahko povežete na 2 napravi.
  • Enostavna uporaba: Za enostavno upravljanje je na voljo tipka na slušalki, ki se takoj odziva na vaše ukaze, kar vam omogoča nastavljanje glasbe in glasnosti, ne da bi segali po vašem telefonu. Zraven slušalk prejmete tudi priročno torbico, kamor lahko pospravite slušalke.
  • Maksimalno udobje: Slušalke Life Q20 so podložene s spominsko peno, ki je prekrita z mehkim usnjenim usnjem, ki zagotavlja udobje na najvišji ravni. Ergonomska oblika zagotavlja dolgotrajno in udobno nošnjo.
  • Do 40 ur neprekinjene glasbe: Kombinacija odlične baterije in napredne tehnologije zagotavlja, kar do 40 ur neprekinjenega poslušanja glasbe. V primeru, da izklopite odpravljanje šumov se neprekinjeno delovanje podaljša za kar 20 ur, skupaj kar do 60 ur neprekinjenega užitka.
  • Prazna baterija, ni težave: Priključite AUX kabel z vgrajenim mikrofonom za predvajanje glasbe ali klice tudi, če se vam izprazni baterija.

79,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Na zalogi! Dobava 1-2 dni.

Šifra: ANKZV-A3045011 Kategorija:
Zvok visoke ločljivosti

Poslušajte pesmi tako, kot so jih umetniki zamislili, zahvaljujoč zvoku visoke ločljivosti. Slušalke Life Q20+ z aktivnim odpravljanjem šumov imajo prilagojene 40 mm dinamične gonilnike za reprodukcijo glasbe z bogatimi podrobnostmi in izjemno jasnostjo za izboljšano izkušnjo poslušanja.

Hibridno aktivno odpravljanje hrupa

Slušalke Life Q20+ z aktivnim odpravljanjem hrupa so zasnovane z notranjimi in zunanjimi mikrofoni za izničenje razširjenega obsega nizko- in srednjefrekvenčnih zvokov, kot sta hrup letal in prometa.

aplikacija soundcore

Izbirajte med 22 prednastavljenimi načini izenačevalnika ali prilagodite svojega, preklapljajte med načini za odpravljanje hrupa, običajnim načinom in načinom prosojnosti ter preprosto nadgradite strojno programsko opremo Life Q20+.

Razločni klici

Life Q20+ ima vgrajen mikrofon, tako da lahko preprosto kličete med uporabo slušalk.

Bluetooth 5.0

Zagotovite si izjemno hitro in skoraj nepretrgljivo povezavo med Life Q20+ in vašo mobilno napravo. Združljivo s pametnimi telefoni, tablicami, prenosnimi računalniki in še več.

USB-C polnjenje

Slušalke z aktivnim odpravljanjem hrupa Life Q20+ uporabljajo USB-C za hitro in priročno polnjenje.

Teža 0,8000 kg
Garancija

24 mesecev

EAN

194644066765

Blagovna znamka

ANKER

Mnenja

Trenutno še ni mnenj

Be the first to review “Soundcore Life Q20+”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja