Soundcore Liberty Air 2

Soundcore Liberty Air 2 imajo vrhunski zvočnik, ki poveča razpon frekvence za 15% in zagotavlja kar do 2x več basov, kot običajne slušalke.

  • Čas predvajanja do 7 ur: Slušalke Soundcore Liberty Air 2 zagotavljajo do 7 ur nemotenega predvajanja. Priročen etui, ki je hkrati tudi prenosna baterija, zagotavlja ponovno polnjenje slušalk kar do 3x. Postavite slušalke v etui za 10 min in slušalke bodo pripravljene za 2 uri predvajanja. Etui lahko polnite preko USB-C vhoda ali preko brezžičnega polnica QI.
  • Upravljanje na dotik: Upravljanje na dotik vam nudi popolno kontrolo nad vašimi slušalkami, tako med poslušanjem glasbe, kot pri upravljanju s klici.
  • HearID prilagojen zvok: HearID je napredna tehnologija, ki analizira vaš unikaten slušni profil in ustvari oseben profil, ki je prilagojen izključno za vaša ušesa.
  • 4 mikrofoni za brezskrbne klice: Vsaka slušalke Soundcore Liberty Air 2 ima po dva mikrofona, ki skupaj s tehnologijo cVc 8.0 poskrbi za nemoteno izvajanje klicev. Zvok še nikoli ni bil tako čist in brez šumovo iz okolja. Vaši sogovorniki ne bodo opazili razlike, ko se boste z njimi pogovarjali preko slušalk Soundcore Liberty Air 2.

99,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh 99,90 

bela
bela
črna
črna
Ponastavi
Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Diamantno čist zvok

Izjemno lahki, a togi gonilniki, ki jih navdihuje diamant, proizvajajo zvok z vrhunsko natančnostjo.

Kristalno čisti klici

Prave brezžične slušalke Liberty Air 2 imajo 4 vgrajene mikrofone s tehnologijo za zmanjšanje hrupa cVc – idealne za delo od doma ali za konferenčne klice.

Aplikacija Soundcore

Uporabite aplikacijo, da izboljšate svojo izkušnjo poslušanja – izberite med 22 nastavitvami EQ ali uporabite HearID, da ustvarite svoj osebni zvočni profil. Druge funkcije vključujejo prilagajanje kontrolnikov na ušesu in preproste posodobitve vdelane programske opreme.

Podaljšan čas predvajanja

Ko vam primanjkuje časa in je baterija prazna, polnite prave brezžične slušalke v etuiju 10 minut in uživajte v 2 urah predvajanja.

Popoln nadzor na dotik

Uporabite slušalke za upravljanje glasbe, klicev, aktiviranje glasovnih pomočnikov ali celo za vklop/izklop.

Izjemno hitro združevanje Bluetooth

1. korak: Odprite polnilno ohišje.

2. korak: Vklopite Bluetooth v napravi. Prave brezžične slušalke se bodo samodejno povezale.

Prenosna velikost

Majhna polnilna torbica Liberty Air 2 je zasnovana tako, da se enostavno prilega v skoraj vsak žep ali torbo.

Več dodatkov

Polnilna torbica z 28-urnim napajanjem, ušesnimi nastavki XS/S/M/L/XL in kablom USB-C za priročno polnjenje torbice.

Preprosto varno prileganje

Zagotovite si samozavestno in zadovoljivo prileganje v samo 3 korakih. Za najboljšo kakovost klica zagotovite, da je mikrofon usmerjen proti vašim ustom.

Teža Ni na voljo
Garancija

24 mesecev

EAN

194644025847, 848061061451

Blagovna znamka

ANKER

Mnenja

Trenutno še ni mnenj

Be the first to review “Soundcore Liberty Air 2”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja