Soundcore Liberty 3 Pro

  • ACAA 2.0 ekskluzivna tehnologija koaksialnih dvojnih gonilnikov: omogoča prenos visokih in nizkih frekvenc neposredno v uho brez motenj. Zvočna kulisa je široka, podrobna in prostorna, nizki toni imajo globok udarec, srednji toni so polni in visoki toni živahni.
  • PPrilagodljivo odpravljanje hrupa: medtem ko standardno odpravljanje hrupa prilagodi zmanjševanje hrupa glede na okolico, HearID ANC analizira vaša ušesa in raven tlaka v ušesih, da ustvari prilagojen profil. Ta profil optimizira zmanjševanje hrupa, zmanjšuje zunanji zvok in se popolnoma prilagodi vašim ušesom.
  • Fusion Comfort Fit: Liberty 3 Pro odlikuje trotočkovna ergonomska oblika in vgrajena razbremenitev ušesnega tlaka, kar omogoča udobno nošenje ves dan. Z 4 velikostmi silikonskih ušesnih nastavkov in prilagodljivimi ušesnimi krili zagotavljajo trdno tesnjenje in varno prileganje.
  • 32 ur predvajanja: uživajte v do 8 urah glasbe z enim polnjenjem in pridobite dodatna 3 polna polnjenja iz kompaktnega ohišja za polnjenje, kar vam omogoča še dodatno podaljšanje časa predvajanja. Ohišje lahko napolnite prek kabla USB-C ali brezžičnega polnilnika, kar vam zagotavlja izjemno prilagodljivost.
(1 mnenje stranke)

139,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh za atribute izdelka: 99,90 

bela
bela
črna
črna
siva
siva
vijolična
vijolična
Ponastavi
Garancija: 24 mesecev Šifra: Ni na voljo EAN: 0194644082192, 194644081256, 194644082192, 194644082215, 194644082222, 194644082239 Kategorija:
Izjemna zvočna izkušnja a ACAA 2.0

ACAA 2.0, najnovejša različica naše revolucionarne tehnologije koaksialnega gonilnika, prinaša izjemno izboljšano izkušnjo zvoka. S svojo nadgrajeno strukturo in uporabo vrhunskih materialov omogoča čist zvok, ki ga prejmete neposredno v ušesa. Nizki toni so izrazito močni, srednji toni so izboljšani za 150 %, visoki toni pa povečani za kar 460 %, kar ustvarja izjemno široko in poglobljeno zvočno kuliso.

Zvok visoke ločljivosti

Z vgrajeno podporo za način LDAC, visoko zmogljivim kodekom Bluetooth, ki omogoča prenos kar 3-krat več podatkov kot standardni kodeki, se vsak odtenek in vsaka nota ohrani s popolno podrobnostjo in kakovostjo zvoka. Z Liberty 3 Pro boste lahko svoje najljubše skladbe poslušali tako, kot jih je ustvaril umetnik, brez izgube kakovosti ali podrobnosti.

HearID personaliziran zvok

S tehnologijo HearID ANC analizirajo pritisk v vaših ušesih in vzorce hrupa, ki vstopa, kar omogoča ustvarjanje prilagojenega profila za odpravljanje hrupa. Tehnologija HearID Sound pa inteligentno oceni vaš sluh in ustvari prilagojen zvočni profil, ki je popolnoma prilagojen vašim ušesom. S temi funkcijami bo vaša izkušnja poslušanja popolnoma prilagojena vašim edinstvenim potrebam in preferencam.

Večhkratna povezava

Liberty 3 Pro vam omogočajo povezovanje z dvema napravama prek Bluetootha hkrati, kar vam omogoča enostavno preklapljanje med predvajanjem glasbe, gledanjem videoposnetkov, opravljanjem klicev in drugimi dejavnostmi. Za aktiviranje te funkcije lahko uporabite kontrolnike na dotik slušalk ali pa uporabite seznam naprav v aplikaciji Soundcore za upravljanje s povezavami.

Način prosojnosti

Ostanite povezani s svetom tako, da aktivirate način preglednosti, ko želite govoriti z nekom ali potrebujete večjo zavest o svojem okolju. V tem načinu zvok ne bo izoliran, kar vam omogoča, da slišite zvoke okoli sebe, medtem ko še vedno uživate v glasbi ali drugih vsebinah prek slušalk. Ta funkcija je še posebej koristna v situacijah, ko morate biti pozorni na obvestila, prečkanje ceste ali preprosto komuniciranje z ljudmi okoli sebe.

Izjemna jasnost klica

Z uporabo 6 mikrofonov in algoritma za zmanjšanje šuma z umetno inteligenco se hrup v ozadju filtrira, medtem ko se vaš glas izboljša v realnem času. To zagotavlja, da vas sogovornik na drugi strani jasno sliši, tudi če je okolica hrupna.

Fusion Comfort ergonomska oblika

Bluetooth slušalke Liberty 3 Pro so oblikovane ergonomsko, z vgrajeno razbremenitvijo ušesnega tlaka. Na voljo je več velikosti ušesnih nastavkov in ušesnih kril, ki omogočajo prilagajanje prileganja vašim ušesom, kar zagotavlja dolgotrajno udobje. Algoritem za zmanjšanje hrupa AI filtrira zvoke iz ozadja in izboljša vaš glas v realnem času, kar omogoča, da vas sogovorniki na drugi strani jasno slišijo.

32 ur predvajanja

Uživajte do 8 ur neprekinjenega poslušanja glasbe z enim polnjenjem vaših brezžičnih slušalk, in če želite podaljšati čas predvajanja na 32 ur, enostavno uporabite polnilno ohišje. Ko je potrebno polnjenje ohišja, ga lahko preprosto postavite na brezžični polnilnik ali pa uporabite priložen kabel USB-C.

Soundcore aplikacija

Z aplikacijo Soundcore lahko izbirate med širokim naborom načinov EQ, omogočite prostorski 3D zvok za še bolj poglobljeno poslušanje, prilagodite kontrole na dotik in še več.

Opomba: pred prvo uporabo Liberty 3 Pro se povežite z aplikacijo Soundcore in posodobite vdelano programsko opremo slušalk na najnovejšo različico.

Teža Ni na voljo
Garancija

24 mesecev

EAN

0194644082192, 194644081256, 194644082192, 194644082215, 194644082222, 194644082239

Blagovna znamka

ANKER

1 mnenje

  1. Jack

    Zvok je res dober, brez konkurence.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.