Soundcore Liberty 2 Pro

Prve brežične slušalke na svetu, ki uporabljajo koaksialno zvočno arhitekturo Astria. Nad slušalkami Soundcore Liberty 2 Pro je navdušenih tudi 10 producentov, ki so prejeli nagrado Grammy.

  • Koaksialna akustična arhitektura Astria: Najsodobnejša zasnova, ki združuje prilagojeno armaturo Knowles in 11 mm dinamični zvočnik. Astria popolnoma odpravi motnje, medtem ko proizvaja usklajene visoke in nizke tone.
  • Čas predvajanja do 8 ur: Slušalke Soundcore Liberty 2 Pro zagotavljajo do 8 ur nemotenega predvajanja. Priročen etui, ki je hkrati tudi prenosna baterija, zagotavlja ponovno polnjenje slušalk kar do 3x. Postavite slušalke v etui za 10 min in slušalke bodo pripravljene za 2 uri predvajanja. Etui lahko polnite preko USB-C vhoda ali preko brezžičnega polnica QI.
  • HearID prilagojen zvok: HearID je napredna tehnologija, ki analizira vaš unikaten slušni profil in ustvari oseben profil, ki je prilagojen izključno za vaša ušesa.
  • 4 mikrofoni za brezskrbne klice: Vsaka slušalke Soundcore Liberty 2 Pro ima po dva mikrofona, ki skupaj s tehnologijo cVc 8.0 poskrbi za nemoteno izvajanje klicev. Zvok še nikoli ni bil tako čist in brez šumovo iz okolja. Vaši sogovorniki ne bodo opazili razlike, ko se boste z njimi pogovarjali preko slušalk Soundcore Liberty 2 Pro.
(1 mnenje stranke)

79,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Na zalogi! Dobava 1-2 dni.

Garancija: 24 mesecev Šifra: ANKZV-A3909G21 EAN: 194644015466 Kategorija:
Globlji bas

Prevelik 11-milimetrski gonilnik zagotavlja osupljivo moč nizkih tonov, hkrati pa doda udarec nizkih tonov z resničnim učinkom, da združi vaš zvok z neustavljivo intenzivnostjo.

Bleščeči visoki toni

Prilagojeni uravnoteženi armaturni gonilnik Knowles proizvaja zapletene podrobnosti in visoko kakovost za uravnoteženo in globoko niansirano poslušanje.

Harmoniziran zvok

Dinamični gonilnik in uravnotežen armaturni gonilnik, ki sta poravnana soosno; visoki toni v basu, neposredno v uho. Rezultat je popolnoma naraven zvok z minimalnimi motnjami ali popačenjem.

Razsežna zvočna kulisa

Vsak inštrument je popolnoma predstavljen v obsežni zvočni kulisi za osupljivo predstavitev tistega, kar je zvočni inženir in umetnik sanjal, da boste slišali.

HearID

Zaradi fizioloških razlik je zvok, ki ga slišimo, popolnoma edinstven. Uporabite aplikacijo Soundcore za analizo vašega edinstvenega slušnega profila in pametno ustvarite nastavitev zvoka, ki vam popolnoma ustreza.

Poslušanje z enim ušesom

Zahvaljujoč neodvisni povezljivosti Liberty 2 Pro je mogoče poslušati prek levega ali desnega kanala posebej.

Vsestransko polnjenje

Ovitek polnite prek USB-C za hitro polnjenje ali brezžičnega polnilnika. 10 minut v polnilnem ohišju zagotavlja do 2 uri poslušanja.

Univerzalno udobje

Množica ušesnih nastavkov in ušesnih krilc iz tekočega silikona zagotavlja vrhunsko udobje za vsako uho.

Preprosto varno prileganje

Zagotovite si samozavestno in zadovoljivo prileganje v samo 3 korakih.

Teža 0,4000 kg
Garancija

24 mesecev

EAN

194644015466

Blagovna znamka

ANKER

1 mnenje

  1. Neža M.

    Super slušalke!

Oddaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja