Soundcore Liberty 2 Pro

  • Astria koaksialna akustična arhitektura: najsodobnejša zasnova, ki združuje prilagojeno armaturo Knowles in 11-milimetrski dinamični zvočnik. Astria učinkovito odpravlja motnje, hkrati pa proizvaja uravnotežene visoke in nizke tone.
  • Čas predvajanja: Soundcore Liberty 2 Pro vam omogočajo do 8 ur neprekinjenega predvajanja. Priročen etui služi tudi kot prenosna baterija, ki omogoča do 3 polnjenja slušalk. V le 10 minutah polnjenja v etuiju bodo slušalke pripravljene za dodatni dve uri predvajanja. Etui lahko polnite preko USB-C vhoda ali s pomočjo brezžičnega polnilca QI.
  • HearID tehnologija: HearID je napredna tehnologija, ki prilagodi zvok vašim osebnim ušesnim profilom. S tem analizira vaš edinstven slušni profil in ustvari prilagojen zvočni profil, ki je popolnoma prilagojen vašim ušesom.
  • 4 mikrofoni za kristalno jasne klice: vsaka slušalka Soundcore Liberty 2 Pro ima dva mikrofona, ki delujeta v tandemu s tehnologijo cVc 8.0, kar zagotavlja kristalno čist zvok med klici. Z izjemnim zmanjševanjem hrupa iz okolice vaši sogovorniki ne bodo opazili nobene razlike, ko se z njimi pogovarjate preko slušalk Soundcore Liberty 2 Pro.
(1 mnenje stranke)

Original price was: 119,90 €.Current price is: 79,90 €.

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Na zalogi! Dobava 1-2 dni.

Garancija: 24 mesecev Šifra: ANKZV-A3909G21 EAN: 194644015466 Kategorija:
Moč nizkih tonov

11-milimetrski gonilnik prinaša impresivno globoko nizkotonsko moč, ki doda izrazite base s pristnim učinkom, dopolnjujoč vaš zvok z neustavljivo intenzivnostjo.

Visoki toni

Uravnoteženi armaturni gonilnik Knowles, ki je prilagojen, reproducira zapletene podrobnosti in visoko kakovost zvoka, zagotavljajoč uravnoteženo in globoko niansirano poslušanje.

Naraven zvok

Dinamični gonilnik in uravnotežen armaturni gonilnik, ki sta poravnana soosno, omogočata visokim tonom v basu, da pridejo neposredno v uho. To ustvarja popolnoma naraven zvok brez opaznih motenj ali popačenj.

Zvočna kulisa

Vsak inštrument je popolnoma predstavljen v široki zvočni kulisi, kar omogoča osupljivo predstavitev tistega, kar je zvočni inženir in umetnik sanjal, da boste slišali.

Tehnologija HearID

Uporabite aplikacijo Soundcore za analizo vašega individualnega slušnega profila in pametno ustvarite nastavitve zvoka, ki vam popolnoma ustrezajo.

Poslušanje z eno slušalko

Zaradi neodvisne povezljivosti Liberty 2 Pro lahko poslušate prek levega ali desnega kanala ločeno.

Polnjenje

Polnilni etui lahko polnite preko USB-C za hitro polnjenje ali z brezžičnim polnilnikom. Le 10 minut v polnilnem ohišju zagotavlja do 2 uri poslušanja.

Udobje na prvem mestu

Za vsako uho je na voljo udobnost s široko paleto ušesnih nastavkov in ušesnih krilc iz tekočega silikona.

Varno prileganje

S priloženimi ušesnimi nastavki in koraki za pravilno namestitev lahko hitro in enostavno dosežete samozavestno in udobno prileganje vaših slušalk.

Teža 0,4000 kg
Garancija

24 mesecev

EAN

194644015466

Blagovna znamka

ANKER

1 mnenje

  1. Neža M.

    Super slušalke!

Oddaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja