Anker MagGo Ring Holder držalo z magnetnim obročem

  • Dvojna zmogljivost: zlahka se uporablja kot ročaj ali kot praktično stojalo na pisarniški mizi.
  • Močan oprijem: sam magnetni obroč je lahek, vendar je magnetna privlačnost tako močna, da lahko dvigne do 800 gramov. To ustreza pribl. štirikratni teži iPhona 12. (Opomba: uporabite brez etuija ali z ohišjem mag safe.)
  • Popoln kot: pametni telefon je mogoče enostavno nastaviti do 360° za enostaven dostop do sporočil, kamere, klicev in konferenc.
  • Enostaven za namestitev in odstranitev: držalo z magnetnim obročkom ostane stabilno na iPhone 12/13/14, brez lepilnih trakov (vezano na mag safe)

14,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh 14,90 

bela
bela
črna
črna
Ponastavi
Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Ultra lahek

S težo le 1 oz (30 g) boste pozabili, da je vse pritrjeno na vaš iPhone, dokler ga ne potrebujete.

Močan magnetni oprijem

Super močni magneti bodo zaščitili vaš iPhone pred nenamernimi padci.

Združljivo z iPhone 12/13/14

Zmogljiv in priročen pomočnik, ki se varno pritrdi na popolnoma nov iPhone 13.

Samo pravi primeri

Magnetni in kovinski nastavki ali kartice bodo povzročili šibko magnetno privlačnost.

Zasnovan za najnovejše telefone iPhone, da jih varno drži pri roki in preprečuje morebitne katastrofalne padce. En trenutek ste oddaljeni od udobja in dodatne podpore.

Močan magnetni oprijem

Držalo za prstan je opremljeno z močnimi magneti, ki se pritrdijo na zadnjo stran vašega iPhona in tako zagotovijo varno prileganje. Zdaj lahko samo z eno roko pošiljate sporočila, posnamete boljše fotografije ali gledate videoposnetke. (Opomba: Uporabljajte brez etuija ali z magnetnim etuijem za telefon, združljivim z iPhoneom)

Dvojna dolžnost

Poleg tega, da deluje kot držalo za telefon, držalo za prstan vašemu iPhonu doda vsestranskost z zmožnostjo stojala za gledanje medijev.

Zabava se sreča s funkcijo

Udoben in večnamenski magnetni držaj za telefon je na voljo v različnih zabavnih barvah, ki ustrezajo vašemu slogu. Pripravite se na pohvale in rekvizite!

Kompatibilnost:

iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 13 mini, iPhone 12 / iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max / iPhone 12 mini z magnetnim ovitkom za telefon.

Opombe:

Ne zamahujte na silo s telefonom z držalom za prstan, saj Anker ni odgovoren za škodo zaradi napačne uporabe izdelkov, vključno z, vendar ne omejeno na padce ali intenzivno gibanje.

Združljivo samo s serijama iPhone 13 in 12. Ni združljivo z iPhone 11 ali starejšimi modeli.

Ni združljivo z nemagnetnimi ovitki za telefone, kot so ovitki OtterBox defender. Ohišja iz kovine in dodatki, kot so magneti, kartice, ključi in ročaji, bodo povzročili šibko povezavo.

Spletna stran proizvajalca

Teža Ni na voljo
Garancija

24 mesecev

EAN

194644084233, 194644084417

Blagovna znamka

ANKER

Mnenja

Trenutno še ni mnenj

Be the first to review “Anker MagGo Ring Holder držalo z magnetnim obročem”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja