Anker MagGo 633 polnilec in powerbank

Magnetni brezžični polnilnik Anker 633 (MagGo), brezžična polnilna postaja 2 v 1, snemljiv prenosni polnilnik, samo za serijo iPhone 14/13/12 in AirPods Pro (dolomitno bela, megleno modra, medzvezdno siva)
 • Istočasno polnjenje: iPhone 14/13/12 in brezžične slušalke se lahko polnijo hkrati na enem priročnem mestu. (Opomba: Polnite brez ovitka ali z magnetnim ovitkom za telefon, združljivim z iPhone)
 • Instant Snap: Da bo polnjenje resnično enostavno, preprosto držite iPhone blizu magnetne površine za polnjenje in videli boste, da se samodejno zaskoči zraven.
 • Dodatna moč za na pot: Nemoteno izvlecite tanek prenosni polnilnik s 5000 mAh in si zagotovite do 17 ur podaljšane uporabe. Ko je baterija skoraj prazna, jo vstavite nazaj na polnilno postajo za takojšnje ponovno polnjenje.
 • Pravi kot: zasukajte navpično ali vodoravno in prilagodite kot gledanja do 40° za gledanje videoposnetkov, odgovarjanje na sporočila ali videoklic.
 • Kaj dobite: Anker 633 Magnetni brezžični polnilnik (MagGo) z brezžično polnilno bazo in prenosnim polnilnikom za brezžično polnjenje 5.000 mAh, 25 W napajalnik USB-C, 1,5 m kabel USB-C
(1 mnenje stranke)

109,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh za atribute izdelka: 109,90 

bela
bela
črna
črna
Ponastavi
Garancija: 12 mesecev Šifra: Ni na voljo EAN: 194644079703, 194644079710 Kategorija:
Dodatna moč

S kapaciteto 5000 mAh MagGo zagotavlja skoraj popolno doplačilo za vaš iPhone. To omogoča večjo produktivnost in 17 dodatnih ur predvajanja videa.

Impresivno vitek

Prenosni polnilnik, ki je debel le 11,77 mm, je majhen in dovolj kompakten, da ga lahko nosite s seboj vsakodnevno. Je popoln spremljevalec, ko ste zunaj.

Spustite in napolnite

Prenosni polnilnik napolnite v 2 urah tako, da ga vrnete na podstavek za takojšnje brezžično polnjenje. Prehodno polnjenje je omogočeno med hkratnim polnjenjem vašega iPhone-a in prenosnega polnilnika.

Popolna zaščita

Ankerjev varnostni sistem MultiProtect je zasnovan z nadzorom temperature, zaznavanjem tujkov, zaščito pred sevanjem in še več za zaščito vas in vaših naprav.

 • Za najboljše rezultate uporabite magnetno torbico, združljivo z iPhoneom. Nezdružljivi primeri bodo oslabili magnetno povezavo.
 • Utripajoča LED lučka prikazuje stanje polnjenja. Zaslepite se ponoči, ne da bi vas skrbelo zaslepljujoče svetle LED diode.

Anker 633 magnetni brezžični polnilec (MagGo) 2-v-1

Ima zasnovo 2 v 1, ki deluje kot stojalo za brezžično polnjenje, in je opremljen z izvlečnim prenosnim polnilnikom za dodatnih 17 ur uporabe, kamorkoli greste.

Naravna privlačnost

Vgrajeni magneti ohranjajo vaš iPhone 14/13/12 v središču magnetnega brezžičnega polnilnega območja za dosledno polnjenje. (Opomba: za optimalno polnjenje uporabite magnetne etuije, združljive z iPhoneom)

Popolnoma varen

Ankerjeva ekskluzivna varnostna tehnologija MultiProtect zagotavlja popolno zaščito za vas in vaše naprave.

Spanju prijazen LED indikator

Opremljen z utripajočo LED lučko, ki prikazuje stanje polnjenja in ne moti vašega spanca. Pojdite spat brez skrbi, ko pustite svoj iPhone in AirPods, da se polnita.

Kompatibilnost:

 • iPhone 14 / iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max / iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 13 mini, iPhone 12 / iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max / iPhone 12 mini z magnetnim ovitkom za telefon.
 • AirPods Pro / AirPods 2 z ohišjem za brezžično polnjenje.

Opombe:

 • Za najboljše rezultate uporabite priloženi 25 W USB-C adapter.
 • Zagotavlja največ 7,5 W polnjenja za serije iPhone 13 in 12.
 • Osnova MagGo je samo za uporabo slušalk AirPods in ne more polniti telefonov.
 • Če lučka za polnjenje med polnjenjem naprav še naprej utripa, ste jih nepravilno postavili. Napravo odstranite s podnožja in ju znova postavite nazaj, ko utripanje preneha.
 • Ni združljivo z nemagnetnimi ovitki za telefone, kot so ovitki OtterBox defender. Ohišja iz kovine in dodatki, kot so magneti, kartice, ključi in ročaji, bodo motili polnjenje.
 • Ne podpira polnjenja iPhone 13 Pro z etuijem, ko je postavljen vodoravno.
 • Pri ločeni uporabi pritisnite gumb za aktiviranje, če je prenosni polnilnik postavljen vodoravno.
 • Ni združljivo z iPhone 11 Pro Max ali starejšimi modeli z magnetnim ohišjem.
 • Baterija 633 Magnetic Wireless Charger nima zložljivega stojala. Zato polnilnika ni mogoče uporabiti za polnjenje 622 magnetne baterije.

Spletna stran proizvajalca

Teža Ni na voljo
Garancija

12 mesecev

EAN

194644079703, 194644079710

Blagovna znamka

ANKER

1 mnenje

 1. Sergio

  Uporabna zadeva za v pisarno zraven računalnika.

Oddaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja