Soundcore Rave+

Prenosni party zvočnik z izjemno mogočnimi nizkimi toni, 24-urnim predvajanjem in powerIQ.
  • Neverjeten zvok: Pritisnite play, da v svojo zabavo sprostite ogromnih 105 dB zvoka. Začutite val nizkih tonov skozi vaše telo, ko se v realnem času okrepi z našo ekskluzivno tehnologijo BassUp.
  • Bleščeča svetlobna predstava: Rave zahteva vašo pozornost – utripajoča stroboskopska luč in prilagojene LED diode, ki utripajo in tečejo v skladu z ritmom, takoj dvignejo vzdušje tako v zaprtih prostorih kot zunaj.
  • 24-urni čas predvajanja: Posnemite zvočni posnetek več zabav, zadnjih vrat in drugih dogodkov – vse z enim polnjenjem.
  • Polnite med igranjem: napajajte več naprav prek dvojnih vrat USB. Rave ima en standardni USB priključek in enega z Ankerjevo lastniško tehnologijo PowerIQ za inteligentno prepoznavanje vaše naprave in zagotavljanje najhitrejših hitrosti polnjenja.
  • Aplikacija Soundcore: popestrite vašo zabavo z vgrajenimi družabnimi igrami, prilagodite utripanje luči ali preklapljajte med načini zvoka.

349,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Na zalogi! Dobava 1-2 dni.

Šifra: ANKZV-A3391G12 Kategorija:

ZVOČNIK ZA ZABAVE

Izgubite se v ritmu, utopite se v pretresljivem basu in zaplešite pod sijem svetlobne predstave, ki jo poganja ritm. Za cel dan si privoščite en sam Rave ali ustvarite verigo zvočnikov in občutite, kako njegova obsežna zvočna kulisa preplavi vaš prostor z intenzivnimi zabavami.

MOGOČNI TONI

Dvojni 5,25-palčni nizkotonski zvočniki, 2-palčni visokotonski zvočniki in odprtina za nizke tone zagotavljajo osupljivih 105 dB zvoka z jasnimi visokimi in udarnimi nizkimi toni. Da bi zagotovil, da boste občutili nizke frekvence, ki tečejo skozi vaše telo, Rave uporablja tehnologijo BassUp™ za okrepitev in znižanje nizkih tonov – brez kompromisov pri jasnosti.

UTRIPANJE PO RITMU

Rave uporablja naš prilagojeni algoritem Rave Party Lighting in neodvisen DSP, da izkoristi ritem ritma in ustvari popolnoma sinhronizirano svetlobno predstavo, ki pleše ob pesmi. V središču pa prevelika stroboskopska luč deluje kot svetilnik, ki vas vodi neposredno v srce zabave.

ZABAVA NIKOLI NE SPI

24-urno predvajanje

Sonce vzhaja in vsi ste na zabavi, le ne Rave. Njegova pošastna baterija zagotavlja glasno glasbo in svetilne luči do 24 neprekinjenih ur. Če želite svojemu telefonu dati takojšnjo moč, ga priključite na vgrajena vrata USB z Ankerjevo lastniško tehnologijo hitrega polnjenja PowerIQ.

Vodo odporen

Morda ne morete zagotoviti vremena, vendar vodoodporno ohišje Rave zagotavlja, da dež in razlita pijača ne bosta prezgodaj ustavila zabave.

Soundcore aplikacija

Prilagodite svojo zabavo

DJ

Sprostite svojega notranjega DJ-ja tako, da podrsate po svetlobnem kolescu na zaslonu telefona, da remiksirate LED-šov, ali se dotaknite, da naložite zvočne učinke na pesem.

ZUNAJ IN NOTRI

Kamorkoli vas zabava popelje, je Rave’s EQ enostavno prilagojen vaši lokaciji.

DRUŽABNE IGRE

Izbirajte med 3 legendarnimi družabnimi igrami, da se bo vsa množica smejala, igrala in razkrivala skrivnosti.

PRENESI NA:

AppStore ali Google Play.

BLUETOOTH 5.0
Najnovejša različica Bluetooth vam nudi izjemno stabilno povezavo brez preskakovanja, ki jo potrebujete za predvajanje seznama predvajanja zabave.
POVEZAVA Z DVEMI NAPRAVAMI HKRATI
Povežite dve napravi z Rave, da preklapljate med različnimi seznami predvajanja in prilagodite svetlobni šov za prilagojeno izkušnjo.
POVEZAVA Z DVEMA ZVOČNIKOMA
Ustvarite stereo zvok ali podvojite glasnost na svoji zabavi tako, da brezžično povežete dva zvočnika Rave prek ene naprave.
Teža 5,0000 kg
Garancija

24 mesecev

EAN

194644058173

Blagovna znamka

ANKER

Mnenja

Trenutno še ni mnenj

Be the first to review “Soundcore Rave+”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja