Soundcore Rave Neo

Anker Soundcore Rave Neo ultra prenosni zvočnik Bluetooth z lučmi, tehnologija BassUp, sinhronizacija do 100+ zvočnikov, 18-urni čas predvajanja, vodoodporen, EQ po meri, Soundcore napredna aplikacija.

  • Sprostite močan zvok:  Pritisnite gumb za predvajanje, da sprostite ogromen val zvoka do 98 dB. Intenzivni nizki toni so proizvedeni s pasivnim radiatorjem in ekskluzivno tehnologijo BassUp, da v realnem času povečajo nizke frekvence za še večji bass.
  • Tehnologija PartyCast: Povežite 100+ zvočnikov, združljivih s tehnologijo Soundcore PartyCast, prek ene same naprave, da sinhronizirate glasbo in luči med njimi.
  • Beat-Driven Light Show: Vgrajene LED luči se sinhronizirajo s takti vsake pesmi, da ustvarijo opojno vizualno izkušnjo.
  • Popolnoma vodoodporen: Vodotesno ohišje IPX7 podjetja Rave Neo zagotavlja, da lahko vzdrži popolno potopitev v vodo.
  • 18-urni čas predvajanja: Velika vgrajena baterija zagotavlja čas predvajanja do 18 ur. Poleg tega lahko preko USB izhoda polnite tudi druge naprave, tako vam na telefonu ne bo zmanjkalo baterije za predvajanje vaše najljubše glasbe.
  • Aplikacija Soundcore: Izberite med več svetlobnimi načini in prilagodite EQ tako, da ustvarite svoj miks ali uporabite enega od treh prednastavljenih načinov, da prilagodite zvok svojemu dogodku.
  • Povezovanje z več napravami: Povežite hkrati dve napravi z zvočnikom Rave Neo in si delite DJ mesto z vašim prijateljem.
(0 mnenj strank)

149,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Na zalogi! Dobava 1-2 dni.

Šifra: ANKZV-A3395G11 Kategorija:
Osupljiv zvok

Prevelik visokotonec in nizkotonec proizvajata do 98 dB bogatega zvoka, ki poskrbita za zabavno vzdušje v vašem prostoru.

Dolgo predvajanje z enim polnjenjem

24 ur neprekinjenega predvajanja vam daje svobodo, da zvočno spremljate več dogodkov, ne da bi morali ponovno napolniti zunanji zvočnik Bluetooth.

Vodotesen IPX7

Popolnoma vodoodporno ohišje ščiti zunanji Bluetooth zvočnik Trance Go pred tekočinami – vključno s popolno potopitvijo v vodo.

Polnite med igranjem

Uporabite vgrajena vrata USB za priročno polnjenje naprav, tudi ko ste zunaj in ni nobene vtičnice.

Prilagodljiv ročaj

Z njegovo lahko konstrukcijo in prilagodljivim ročajem je Trance Go enostavno vzeti v roke in premakniti, kamorkoli vas zabava popelje.

Povezava z dvemi telefoni

Povežite 2 napravi Bluetooth hkrati, da preklapljate med seznami predvajanja in mešate zvok.

“Tailgating”

Prilagojeni način Outdoor EQ, kompaktna zgradba in velika glasnost vaši zabavi pred igro dodajo takojšnje vzdušje zabave.

Zabava ob bazenu

Zunanji Bluetooth zvočnik Trance Go postavite ob bazen in se zabavajte, ne da bi vas skrbelo razlitje in brizganje

Družinska srečanja

Nastavite Trance Pojdite v svojo hišo ali na svoje dvorišče in predvajajte priljubljene družinske pesmi, da bodo vsi zaplesali.

Teža 3,5000 kg
Garancija

24 mesecev

EAN

194644021245

Blagovna znamka

ANKER

Mnenja

Trenutno še ni mnenj

Show reviews in all languages (1)

Be the first to review “Soundcore Rave Neo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja