Soundcore Motion Boom prenosni zvočnik

  • Ekstremni zunanji zvok: Pustite vtis z zunanjim zvočnikom Motion Boom – pritisnite tipko za predvajanje in doživite neverjetni stereo zvok brez popačenja, tudi pri visoki glasnosti.
  • Izdelan iz 100% čistega titana: Gonilniki Motion Boom zvočnikov imajo čiste titanove membrane, ki reproducirajo visoke frekvence do 40 kHz za zvok, ki ima opazno večjo jasnost.
  • BassUP tehnologija: Naša ekskluzivna tehnologija uporablja interno nastavljen digitalni procesor signala, da v realnem času analizira in okrepi nizke frekvence za base, ki udarijo močneje.
  • IPX7 vodoodpornost in plovnost: Ni panike, če vam bi zunanji zvočnik Motion Boom padel v vodo. Je popolnoma vodoodporen in plava na vodi.
  • 24 ur predvajanja: Motion Boom zvočnik omogoča do 24 ur predvajanja z enim samim polnjenjem. Tako se bo ob koncu tedna, dnevih na plaži, izletih z ladjo in drugod, ves čas predvajala vaša najljubša glasba.

99,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Na zalogi! Dobava 1-2 dni.

Garancija: 24 mesecev Šifra: ANKZV-A3118011 EAN: 194644049652 Kategorija:
Zmogljiv stereo zvok

Zunanji zvočnik Motion Boom ima pogonske enote z membranami iz 100 % čistega titana za kristalno čisto glasbo, tudi pri visoki glasnosti na prostem.

IPX7 vodotesen in plava

Zvočno posnemite svoje dogodivščine na prostem, tudi če ste zunaj na vodi. Motion Boom je popolnoma vodotesen in bo celo lebdel nazaj na površje, če ga padete v vodo.

Mogočen bas

Soundcore lastniška tehnologija BassUp analizira nizke frekvence v realnem času in jih okrepi za močan udarec nizkih tonov.

Prilagodljiv EQ prek aplikacije soundcore

Uporabite aplikacijo soundcore za preklapljanje med načini EQ za prilagojen zvok. soundcore Signature je kot nalašč za vsakodnevno poslušanje, način Voice poudari vokale, Treble Boost poudari visoke frekvence, Balanced pa zagotavlja uravnotežen zvok med nizkimi, srednjimi in visokimi toni.

24-urni igralni čas

Zunanji zvočnik Motion Boom ima baterijo 10.000 mAh za napajanje do 24 ur predvajanja. Ima tudi izhod za polnjenje, ki omogoča priklop vaših naprav in polnjenje med poslušanjem.

Bluetooth 5.0

Zunanji zvočnik Motion Boom uporablja najnovejšo tehnologijo Bluetooth za izjemno stabilno povezavo z vašo napravo brez preskokov.

Teža 2,5000 kg
Garancija

24 mesecev

EAN

194644049652

Blagovna znamka

ANKER

Mnenja

Trenutno še ni mnenj

Be the first to review “Soundcore Motion Boom prenosni zvočnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja