Eufy Security 4G Starlight

 • Delovanje brez Wi-Fi povezave: z 4G LTE Starlight se lahko izognete kablom in brezžičnim povezavam Wi-Fi, kar omogoča enostavno namestitev kamere kjerkoli.
  Z oceno IP67 je kamera zaščitena pred dežjem, prahom in ekstremnimi temperaturami, kar zagotavlja zanesljivo delovanje v različnih okoljskih pogojih.
 • Izbira operaterja: kamera 4G LTE Starlight podpira vse operaterje*. Ima režo za SIM kartico, podobno kot mobilni telefoni, kar omogoča enostavno uporabo s kompatibilnimi mobilnimi omrežji.
 • Razločne barve in ločljivost 2K: zagotovite si zmogljivo barvno natančnost v 2K resoluciji kar 24 ur na dan s senzorjem Starlight. Z vidnim poljem 120° boste zajeli več okolice, kar vam bo omogočilo boljšo zaščito vaše lastnine.
 • Neskončna energija: izogibajte se stalnim menjavam baterij z do 3-mesečno dolgotrajno življenjsko dobo baterije. In če namestite eufyCam solarni panel (ni priložen), boste lahko uživali v neskončni energiji, kar pomeni, da vam nikoli več ne bo treba zamenjati baterije.
 • Zmogljiva umetna inteligenca: z izkoriščanjem vgrajene umetne inteligence filtrirajte do 95 % lažnih alarmov in prejemajte le pomembna opozorila. V primeru kakršnih koli težav lahko uporabite dvosmerni zvok ali sledite kameri 4G LTE Starlight z vgrajenim GPS-om.
 • Oddaljen dostop brez oblaka: prihranite si stroške v oblaku z vgrajenimi 8 GB lokalnega prostora za shranjevanje in brezplačno preglejte vse svoje posnetke kar na svoji napravi.

*Opomba: 4G LTE Starlight je samostojna baterijska kamera, ki ne deluje z bazo HomeBase. Podpira povezavo 4G/3G in ne podpira Wi-Fi povezave.

(1 mnenje stranke)

249,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Ni na zalogi.

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek na voljo?

Garancija: 24 mesecev Šifra: ANKNC-T8151321 EAN: 194644098148 Kategorija:
Teža 1,0000 kg
Garancija

24 mesecev

Ločljivost

2K

EAN

194644098148

Trajanje baterije

do 3 mesece

Blagovna znamka

ANKER

Solarno polnjenje

Opcijsko

Enkripcija podatkov

AES-256

Vodoodpornost

IP67

Nosilec

Vijačni

Vgrajena LED luč

Da

Nočni vid

Da / Opcijsko barvni

Alarm proti kraji

Da + GPS

Delovanje brez baze

Da

AI funkcije

Zaznava ljudi, obrazov, živali, con gibanja

Video spomin

16GB

Povezljivost

4G

1 mnenje

 1. Uroš N.

  Kamera je 1A ampak ne morem pa isto rečt za operaterja. Pogrešam več ponudbe tovrstnih paketov, torej podatkovni SIM. Je bila kar težava dobit nekaj ugodnega.

Oddaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Slovenska navodila za uporabo (PDF)

Hrvatske upute za upotrebu (PDF)