Eufy Security 4G Starlight

  • Deluje brez Wi-Fi: Izogibajte se kablom in žicam ter namestite 4G LTE Starlight Camera kamor koli brez Wi-Fi za enostavno spremljanje. In z oceno IP67 ostane zaščitena pred dežjem, prahom in ekstremnimi temperaturami.
  • Vaša izbira operaterja: kamera 4G LTE Starlight podpira vse* operaterje. Ima režo za SIM kartico, tako kot mobilni telefoni.
  • Oglejte si vse podrobnosti v razločnih barvah in 2K: Zagotovite si zmogljivo barvno natančnost v 2K resoluciji kar 24 ur na dan s senzorjem Starlight. Z vidnim poljem 120° boste videli več okolice in tako bolje zaščitili svojo lastnino.
  • Uživajte v večni energiji: Izogibajte se stalnim menjavam baterij z do 3 meseci dolgotrajne baterije. In če namestite eufyCam Solar Panel Charger (ni priložen), vam zahvaljujoč Forever Power nikoli več ne bo treba zamenjati baterije.
  • Zmogljiv AI, vrhunska priročnost: Filtrirajte do 95 % lažnih alarmov z vgrajenim AI in prejemajte samo pomembna opozorila. Če je kaj narobe, lahko komunicirate z dvosmernim zvokom ali sledite 4G LTE Starlight kameri z vgrajenim GPS-om.
  • Zagotovite si oddaljeni dostop brez oblaka: Izognite se stroškom v oblaku z vgrajenimi 8 GB lokalnega prostora za shranjevanje in brezplačno preglejte vse svoje posnetke.

*Opomba: je samostojna baterijska kamera, ki ne deluje z HomeBase. Podpira samo povezavo 4G/3G in ne podpira Wi-Fi povezave.

(1 mnenje stranke)

249,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Na zalogi! Dobava 1-2 dni.

Garancija: 24 mesecev Šifra: ANKNC-T8151321 EAN: 194644098148 Kategorija:

Pogosto kupljeno skupaj

+
Cena skupaj: 294,31  Prihranite 15,49 
Teža 1,0000 kg
Garancija

24 mesecev

Ločljivost

2K

EAN

194644098148

Trajanje baterije

do 3 mesece

Blagovna znamka

ANKER

Solarno polnjenje

Opcijsko

Enkripcija podatkov

AES-256

Vodoodpornost

IP67

Nosilec

Vijačni

Vgrajena LED luč

Da

Nočni vid

Da / Opcijsko barvni

Alarm proti kraji

Da + GPS

Delovanje brez baze

Da

AI funkcije

Zaznava ljudi, obrazov, živali, con gibanja

Video spomin

16GB

Povezljivost

4G

1 mnenje

  1. Uroš N.

    Kamera je 1A ampak ne morem pa isto rečt za operaterja. Pogrešam več ponudbe tovrstnih paketov, torej podatkovni SIM. Je bila kar težava dobit nekaj ugodnega.

Oddaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Slovenska navodila za uporabo (PDF)

Hrvatske upute za upotrebu (PDF)