Anker konferenčni zvočnik PowerConf

Bluetooth zvočnik Anker PowerConf s 6 mikrofoni, izboljšanim prevzemom glasu, 24-urno možnostjo opravljanja klicev, Bluetooth 5, USB C, konferenčni zvočnik Bluetooth, združljiv z vodilnimi platformami, za domačo pisarno

  • Medijsko priznan: Forbes pravi: “Anker PowerConf deluje izjemno dobro, ne glede na to, ali se uporablja kot prenosni konferenčni telefon ali kot zvočnik v konferenčni sobi”.
  • 360° pokritost: 6 mikrofonov, razporejenih v 360° niz, zajamejo glasove iz vseh smeri in takoj spremenijo vsak prostor doma ali v pisarni v sejno sobo.
  • Pametna izboljšava glasu: PowerConf Bluetooth zvočnik uporablja prilagojen algoritem DSP za optimiziranje vašega glasu v realnem času in učinkovito zmanjšanje hrupa v ozadju.
  • Optimizirana jasnost in glasnost zvoka: vaš glas se samodejno uravnovesi, da nadomesti razlike v glasnosti in oddaljenosti od zvočnika Bluetooth.
  • Popoln za domače pisarne: Povežite se s telefonom preko povezave Bluetooth ali z računalnikom s kablom USB-C – ne da bi morali namestiti gonilnike. PowerConf Bluetooth zvočnik ima Zoom certifikat in je združljiv z vsemi priljubljenimi spletnimi konferenčnimi platformami.
  • 24-urna možnost opravljanja klicev: vgrajena baterija s 6.700 mAh vam omogoča brezžično povezavo in organiziranje sestankov tako rekoč povsod. Integrirana tehnologija Anker PowerIQ vam omogoča polnjenje drugih naprav prek PowerConf pri optimiziranih hitrostih.

109,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Ni na zalogi.

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek na voljo?

Garancija: 24 mesecev Šifra: ANKZV-A3301G11 EAN: 194644021207 Kategorija:

24-urni igralni čas

 

Bluetooth zvočnik PowerConf ima vgrajeno baterijo s 6.700 mAh, ki vam omogoča do 24 ur klicev z enim polnjenjem.

Univerzalna združljivost

 

Uporabljajte z vsemi vodilnimi spletnimi konferenčnimi storitvami, kot so Skype, Google Hangout, Facetime, Zoom, WebEx, GotoMeeting in Chromebox itd.

Družinski klici

 

PowerConf z lahkoto obravnava družinske klice. Drugi konec vas bo jasno slišal, tudi če se premikate po sobi ali če se otroci pogovarjajo drug čez drugega.

Poslovna potovanja

 

Bluetooth zvočnik PowerConf ima prenosno zgradbo in lahko potovalno torbico, ki zagotavlja, da ga boste zlahka vzeli s seboj na poslovna potovanja.

Pouk preko spleta

 

Ne želite nositi slušalk za spletne tečaje? Dodajte PowerConf svoji nastavitvi in vas bodo slišali vaši učenci ali sošolci s kristalno jasnostjo.

Teža 0,8000 kg
Garancija

24 mesecev

EAN

194644021207

Blagovna znamka

ANKER

Mnenja

Trenutno še ni mnenj

Be the first to review “Anker konferenčni zvočnik PowerConf”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja