Soundcore Life Q35

  • Zlati standard zvoka: Gonilniki s svileno membrano po meri natančno reproducirajo glasbo v širšem frekvenčnem območju in izrežejo popačenje, da zagotovijo zvok, ki ima certifikat Hi-Res Audio in Hi-Res Audio Wireless.
  • Tehnologija LDAC: 3-krat več podatkov se prenese na slušalke z aktivnim odpravljanjem hrupa Life Q35 kot prek standardnih kodekov Bluetooth. Ta prenos brez izgub zagotavlja, da slišite vsako najmanjšo podrobnost v glasbi.
  • Večnačinsko odpravljanje hrupa: 2 mikrofona na vsaki slušalki zaznavata in filtrirata moteče zvoke v vaši bližini. Preklapljajte med načini Transport, Outdoor in Indoor za prilagojeno izkušnjo odpravljanja hrupa.
  • Udobne in priročne: slušalke z aktivnim odpravljanjem hrupa Life Q35 lahko nosite ves dan zahvaljujoč njihovi lahki izdelavi in ​​oblazinjenim ušesnim školjkam in naglavnemu traku s spominsko peno. Vgrajeni senzor zazna, kdaj so odstranjeni iz ušes, in takoj zaustavi zvok.
  • Klici z izboljšano umetno inteligenco: mikrofoni za oblikovanje žarka na slušalkah z aktivnim odpravljanjem hrupa Life Q35 z neverjetno natančnostjo zajamejo vaš glas z uporabo tisočkrat preizkušenega algoritma AI. Klici zvenijo ostro, jasno in brez neželenega šuma.

129,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Na zalogi! Dobava 1-2 dni.

Šifra: ANKZV-A3027G31 Kategorija:

Večnivojsko odpravljanje hrupa iz okolice!

Prenos zvoka brez izgube

Slušalke Life Q35 podpirajo tehnologijo LDAC, ki prenaša 3× več podatkov kot drugi kodeki Bluetooth. Uporaba LDAC zagotavlja, da se lahko ohranijo tudi najmanjše podrobnosti v pesmi.

Zvok visoke kakovosti

40 mm gonilniki s svileno membrano v Life Q35 proizvajajo natančen zvok s širokim frekvenčnim razponom. Ta zvok visoke kvalitete pomeni, da boste vedno uživali v najboljšem zvoku – ne glede na to, ali poslušate v brezžičnem ali žičnem načinu.

Ciljno odpravljanje hrupa

Načini Transport, Outdoor in Indoor so prilagojeni tako, da blokirajo najbolj nadležne zvoke v teh okoljih za natančnejšo izkušnjo odpravljanja hrupa.

Tapnite za pogovor

Takoj preklopite v način preglednosti, ko se morate z nekom pogovarjati ali se bolje zavedati svoje okolice.

NFC seznanjanje

Tapnite telefon Android na levi slušalki, da se takoj povežete prek povezave NFC.

40-urni čas predvajanja

Poslušajte cel dan brez skrbi, da bi vam zmanjkalo baterije. Hitro 5-minutno polnjenje vam omogoča 4 ure poslušanja.

40-Hour Playtime

Listen all day long without worrying about running out of battery. And a quick 5-minute charge gives you 4 hours of listening.

Personalizirana izkušnja

Uporabite aplikacijo Soundcore, da prilagodite svoje nastavitve EQ ali izberite med 22 prednastavitvami. Prilagodite zvočno pokritost belega šuma, da se sprostite in preklapljate med načini odpravljanja hrupa.

Pripravljeni na potovanje

Slušalke Life Q35 naj bodo zaščitene v kompaktnem potovalnem etuiju. Priložen je adapter za letalo, ki zagotavlja, da se lahko med potovanjem zabavate.

Teža 0,8700 kg
Garancija

24 mesecev

EAN

194644078973

Blagovna znamka

ANKER

Mnenja

Trenutno še ni mnenj

Be the first to review “Soundcore Life Q35”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Slovenska navodila za uporabo (PDF)

Hrvatske upute za upotrebu (PDF)