Soundcore Liberty Air 2 Pro

S tehnologijo aktivnega in ciljnega odpravljanja šumov iz okolja, zagotovaljajo slušalke Liberty Air 2 Pro čist in vrhunskih zvok ne glede nato kje se nahajate.

  • PureNote tehnologija: Najsodobnejša tehnologija zagotavlja do 45% več nizkih tonov in 30% večji frekvenčni spekter, kot slušalke z navadnimi zvočniki, ki so prevleženi z 10 nano premazi, ki poskrbijo za trdnost, ki zagotavlja osuplivo čistost in natančnost zvoka.
  • Čas predvajanja do 7 ur: Slušalke Soundcore Liberty Air 2 Pro zagotavljajo do 7 ur nemotenega predvajanja. Priročen etui, ki je hkrati tudi prenosna baterija, zagotavlja ponovno polnjenje slušalk kar do 3x. Postavite slušalke v etui za 15 min in slušalke bodo pripravljene za 3 ure predvajanja. Etui lahko polnite preko USB-C vhoda ali preko brezžičnega polnica QI.
  • HearID prilagojen zvok: HearID je napredna tehnologija, ki analizira vaš unikaten slušni profil in ustvari oseben profil, ki je prilagojen izključno za vaša ušesa.
  • 6 mikrofoni za brezskrbne klice: Vsaka slušalke Soundcore Liberty Air 2 Pro ima po tri mikrofone, ki skupaj s tehnologijo cVc 8.0 poskrbi za nemoteno izvajanje klicev. Zvok še nikoli ni bil tako čist in brez šumovo iz okolja. Vaši sogovorniki ne bodo opazili razlike, ko se boste z njimi pogovarjali preko slušalk Soundcore Liberty Air 2 Pro.

149,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh 149,90 

bela
bela
črna
črna
Ponastavi
Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Ciljno aktivno dušenje hrupa

Zagotovite si skoraj tišino v katerem koli scenariju zahvaljujoč trojnemu načinu za zmanjšanje hrupa. Z optimiziranimi profili za notranje prostore, zunanje prostore in prevoz lahko pobegnete v čisti zvok s katere koli lokacije.

HearID

Z aplikacijo Soundcore preslikajte svoj edinstven profil poslušanja in ustvarite prilagojene nastavitve EQ. Popolnoma prilagojen zvočni podpis vsem zagotavlja popolno izkušnjo poslušanja.

Soundcore App

Prevzemite popoln nadzor preko telefona. Spremenite profile za zvok in odpravljanje hrupa, prilagodite kontrole na dotik in še več.

LDAC Tehnologija

Liberty Air 2 Pro podpira LDAC, kodek Bluetooth, ki lahko prenese 3-krat več podatkov iz vaše naprave v ušesne slušalke, da ohrani kakovost zvoka visoke ločljivosti. Opomba: za vklop LDAC uporabite aplikacijo Soundcore.

Univerzalno udobje

Liberty Air 2 Pro vključuje številne ušesne nastavke, ki zagotavljajo maksimalno udobje za vse poslušalce.

Preprosto varno prileganje

Zagotovite si samozavestno in zadovoljivo prileganje v samo 3 korakih. Varno prileganje bo izboljšalo odpravljanje hrupa.

Teža Ni na voljo
Garancija

24 mesecev

EAN

194644049423, 194644049430

Blagovna znamka

ANKER

Mnenja

Trenutno še ni mnenj

Be the first to review “Soundcore Liberty Air 2 Pro”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja